Nové séria zvukárskych mixpultov LIVE Series sú tu!

Nové séria zvukárskych mixpultov LIVE Series sú tu!

Alto Professional, zdroj živého vystúpenia, pridal do svojej ponuky elektroniky nové mixéry Live Series. Tieto nové mixéry sú dostupné v štyroch konfiguráciách:

LIVE 802: 8-kanálový, 2-Bus
LIVE 1202: 12-kanálový, 2-Bus
LIVE 1604: 16-kanálový, 4-Bus
LIVE 2404: 24-kanálový, 4-Bus

Mixéry Live Series spája ich moderný vzhľad, nízkoprofilový dizajn, predzosilňovače DNA ™, rozsiahle EQ, vstavaná kompresia, efekty Alesis DSP a USB audio / konektivita.

Grafika panelov je prehľadná a ľahko zrozumiteľná. Vstupy pre mikrofóny (XLR) sú vybavené predzosilňovačmi DNA ™. Prepínateľné fantómové napájanie umožňuje použitie akéhokoľvek typu mikrofónu. Vybrané mikrofónne kanály ponúkajú analógovú dynamickú kompresiu, každú s individuálnym ovládaním. Každý kanál je vybavený vlastným 3-pásmovým EQ - modely so 4 zbernicami sú rozšírené o príavnú ekvalizáciu v stredných frekvenciách. Okrem toho je tu 9-pásmový grafický ekvalizér, ktoré možno použiť na hlavný alebo monitorový mix. Alesis DSP jednotka poskytuje 16 prémiových efektov. Každá z nich ponúka 16 variácií, celkovo pre 256 efektov pripravených na použitie.

Mono kanály sú vybavené vstupom XLR, vyváženým vstupom 1/4 "a vstupným konektorom TRS. Každý monofónny kanál ponúka nízkofrekvenčný filter, ovládanie zosilnenia, trojpásmový EQ, panorámu, prepínač stlmenia a 60 mm fader s plynulým pohybom. Stereo kanály obchodujú s konektorom pre druhý vyvážený 1/4 "vstup. Okrem toho, že majú dve ďalšie tlačidlá na posielanie, modely so 4 zbernicami obsahujú prepínač pre / post fader pre prvé dve odosielače.

Tieto nové mixéry série Live Series sú vybavené vstupom a výstupom USB. Toto 24-bitové USB audio rozhranie umožňuje nahrávanie stereo hlavného alebo monitorového mixu do počítača, alebo umožňuje prehrávanie z laptopu alebo iného USB audio zdroja ovládaného vyhradeným gombíkom úrovne. Ponúkajú tiež možnosť pripojenia nožného ovládača pre zapínanie a vypínanie efektov.